Deodorant Kopen Bij De Online Drogist: De Beste Merken!

Deodorant online bestellen? De Online Drogist heeft de heerlijkste geuren van de beste merken en speelt daarnaast in op trends als aluminiumvrije, natuurlijke (vegan) deodorant.Lees meerLangere levertijd voor dit product

U kunt het product gewoon bij ons bestellen, maar hou rekening met een levertijd van ongeveer twee weken.

Onze drogisten zijn bereikbaar op werkdagen bereikbaar van 09:00 – 21:30 uur, op zaterdag van 12:30 – 17:30 en op zondag van 12:30 – 20:30Wat is deodorant?

Deodorant is een middel tegen de transpiratiegeur. Natuurlijk, er zijn heel weinig mensen die de geur van transpiratie weten te waarderen. Mede daarom kwam er in 1888 een product op de Noord-Amerikaanse markt: MUM. In Philadelphia werd deze eerste ‘moderne’ deodorant gefabriceerd. Het betrof een crème met zink die de groei van onprettig ruikende bacteriën remde. Deze deodorant werd onder de oksels en op de voetzolen gesmeerd, en menstruerende vrouwen gebruikten het ook in de schaamstreek. Ruim zestig jaar later, in 1951, kwam MUM met een nieuwe manier om het product aan te brengen: de deodorantroller. Ver hiervoor gebruikten de Romeinen nog een mengsel van houtskool en geitenvet om de zweetgeur te voorkomen en waren het de Egyptenaren die aluinkristallen met water mengde om een onaangename geur te voorkomen en lekker te ruiken. Dit werkte als deo en anti-transpirant. Later, in de jaren ’60, kwam ook de eerste deo-spray op de markt. Waarom gebruiken we deodorant?

Van oudsher is de geur van overmatig transpireren iets wat we willen voorkomen. Lekker ruiken, dat is het doel. Maar waarom willen we dat eigenlijk? Hier is een aantal redenen voor te bedenken. Een aangename geur wordt bijvoorbeeld in verband gebracht met een goede hygiëne. Wie een aangename lichaamsgeur heeft, zal hoogstwaarschijnlijk ook veel doen aan de hygiëne van zijn of haar lichaam. Daarnaast, door lekker te ruiken krijgt ook uw zelfvertrouwen een boost. Niemand wil de geur van transpiratie bij haar of hemzelf ruiken. En doet u dat toch? Dan neemt de tertekan toe als u dit eenmaal door heeft. En wat er & gebeurt? De zweetdruppeltjes nemen toe! Iemand met een lekkere geur, wordt veelal ook direct aantrekkelijker. Genoeg reden om deodorant te gebruiken!

Hoe gebruikt u een deodorant?

Wanneer u deodorant gebruikt is het zeer belangrijk dat dit gebeurt op een droge én schone huid. Als het zweten eenmaal is begonnen, wordt de deodorant minder goed opgenomen. Lees altijd de instructies voor het gebruik. Met een deodorant spray wordt bijvoorbeeld aanbevolen afstand te houden van de oksel; vaak is dat zo’n 15 cm. Andere deo-varianten, zoals rollers en crèmes, hebben ook hun eigen gebruiksaanwijzingen. Hoe vaak gebruikt men deodorant?

Er zijn veel meningen aanwezig over de frequentie van deodorantgebruik. Hoe vaak moeten we deo opdoen? Hoe vaak smeren we de crème onder onze oksels of sprayen we het deo-busje over ons lichaam? Een feit is: over dit onderwerp zijn de meningen flink gevarieerd. Zo wordt er soms beweerd dat twee keer per week voldoende is, terwijl anderen meerdere keren per dag deodorant opspuiten of opdoen. Wat is de waarheid? Het is sowieso belangrijk om deodorant op een schone en droge huid aan te brengen. Geef de huid tijd om helemaal te drogen, en gebruik vervolgens pas deodorant. Mocht het zweten al zijn begonnen, dan is het effect om deodorant te spuiten minder. Zorg er dus voor dat de huid helemaal droog is.Hoeveel deo moeten we gebruiken?

Wat ook veel mensen nalaten, is om de hele oksel voorzien van deodorant. Wees niet te zuinig met deodorant. Zweetklieren zitten niet alleen in het kuiltje van de oksels, maar ook in de huid eromheen. Wanneer gebruiken we deodorant?

Iedereen wil goed voor de dag komen en er zo fris en fruitig mogelijk uitzien. Dus voordat we de deur uitgaan, gebruiken we deodorant (en misschien nog een parfum) om ervoor te zorgen dat de geur van transpiratie ons die dag niet zal pakken. Wat veel mensen niet weten, is dat wanneer u deodorant in de avond aanbrengt, het beter intrekt. Tijdens uw slaap zijn de zweetklieren minder actief en heeft deodorant dus de tijd om goed in te trekken. Zo profiteert u de volgende dag optimaal van de werking en blijft u fris.

Help, ik zweet! Wat nu?

Iedereen heeft het wel een keer meegemaakt. Een situatie waarin u doorheeft dat u transpireert en dit geen aangename geur met zich meebrengt. Help! Wat nu? Wat kunnen we dan het beste doen? De meeste mensen zullen direct de deodorantspray pakken en deze met veel overtuiging onder de oksels spuiten. Maar dit is niet wat wordt aangeraden.

Het is beter om eerst de oksels goed te reinigen, te drogen en vervolgens een nieuw laagje deodorant toe te passen. Op die manier is het effect het grootst! Welke soorten deodorant zijn er?

Deodorant is er in veel vormen. Waarom kiest u voor een bepaalde variant? Wat zijn per type de voordelen?

Deodorant spray

De deo spray is een zeer bekende variant van deodorant. Een voordeel voor dit type is dat het eenvoudig en snel is aan te brengen. Daarnaast droogt deze deo spray heel snel.

Deodorant roller

De deo roller veroorzaakt geen deo-wolkje, zoals een spray doet. Alles wat u gebruikt, gebruikt u op uw lichaam. Er gaat geen deodorant verloren. Dat maakt deze variant beter voor het mileu.

Deodorant stick

Deze deo stick is minder vet dan bijvoorbeeld een deo crème, maar voedt meer dan een deo roller.Deodorant crème

De deo crème verzorgt de huid van de oksels en voorkomt zo uitdroging. Daarnaast kunt u deo crème ook gebruiken voor handen en voeten!

Tips om overmatig zweten te voorkomenWas uw oksels 1 á 2 keer per dag met een niet-vette zeep.Scheer uw oksels. Hoe minder haartjes, hoe minder plek bacteriën hebben om zich te nestelen. En hoe frisser u blijft!

Gebruik een anti-transpirant: een anti-transpirant wordt in de avond aangebracht omdat het langer nodig heeft om in te werken.Zweet u veel tijdens de nacht? Ga voor katoenen kleding en katoenen lakens als u gedurende de nacht veel zweet. Vermijd cafeïne (zoals koffie) en pittige gerechten.Bent u sportief? Hoe beter de conditie, hoe minder overgewicht en hoe minder snel u zweet.Deodorant voor vrouwen

Wat zijn de beste deodorants voor vrouwen? De Online Drogist heeft diverse merken in de schappen staan die erg in trek zijn bij vrouwen, zoals Dove, We Love The Planet, Rexona, Lady Speed Stick, FA, Vogue, Nivea en Sanex. Deodorant voor mannen

De Online Drogist verkoopt in totaal ruim zeshonderd verschillende deo’s. Daar zitten dus verschillende vormen bij, maar uiteraard ook speciale deodorant voor mannen. Merken die hierbij veelal de revue passeren zijn Axe, Rexona, Nivea Men, Dove en Fa. Kwaliteit en betrouwbaarheid waar mannen van houden.Trends binnen deodorant

De productie van deodorant staat geen seconde stil en daarom wordt er ook veel gedacht aan vernieuwingen. Hetzij de gecomprimeerde verpakkingen, hetzij nieuwe geuren of ingrediënten. De laatste ontwikkelingen omtrent deodorant zijn vooral gericht met het oog op ‘natuurlijk’. Denk hier aan deodorant zonder aluminium, kristal deodorant en meer natuurlijke deodorant die extra wordt aangeraden voor vegetariërs en veganisten.Wat is natuurlijke deo?

De Online Drogist biedt ook natuurlijke deodorant aan. Dit is een deo gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. De ingrediënten aluminium en parabenen komen niet voor in natuurlijke deo (klik op de link voor alle natuurlijke deodorant en meer informatie)! Parabenen

Toch bevatten heel veel huidverzorgingsproducten bevatten parabenen. Parabenen zijn een chemische samenstelling van para-hydroxybenzoëzuur en worden gebruikt als conserveermiddel. Dit vergroot de houdbaarheid van producten als shampoo, deodorant, crème en mascara en doodt bacteriën die binnen het product proberen te groeien. Door op verpakkingen te kijken, kunt u zien of het betreffende product parabenen bevat. Als u bijvoorbeeld methylparabeen, butylparabeen, propylparabeen of isoparabeen op het etiket ziet staan, weet u dat het product parabenen bevat!Aluminium

Waarom focust natuurlijke deodorant op een product zonder aluminium?

Aluminiumchloride sluit namelijk de poriën van de huid waardoor het lichaam moeilijkere transpireert. Transpiratie is een natuurlijk proces van ons lichaam primair om de lichaamstemperatuur te reguleren en om afvalstoffen via af te voeren. Een natuurlijk proces blokkeren is niet goed. Welke merken deodorant verkoopt De Online Drogist?

De Online Drogist heeft heel veel deodorant met korting en blijvende aanbiedingen, zoals Fa, Odaban, Speick, Weleda, Sanex, Nivea Men, 1-2 Dry.

Prijzen zijn in Euro’s, incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten @ DeOnlineDrogist.nl 2022